sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești se vor întâlni diseară, cu începere de la ora 20:30, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 14 a Ligii 1.
Universitatea a scăpat din nou de zona retrogradării după rezultatele de egalitate obținute în precedentele două runde. Clujenii se află însă la egalitate de puncte pe locul 13, evoluând destul de modest în ultima perioadă. Totuși, trupa antrenată de către George Ogăraru a început să joaca mai bine la construcție, acolo unde a avut probleme în debutul sezonului. Gazdele întâlnirii de astăzi au pierdut deja două partide jucate pe teren propriu în actuala ediție de campionat.
Tehnicianul gazdelor este foarte încântat de faptul că n-are nicio problemă de efectiv înaintea acestui meci. Ogăraru a declarat că i-a urmărit cu atenție pe ploieșteni și speră că echipa sa va reuși să obțină toate cele trei puncte puse în joc.
Petrolul și-a dezamăgit fanii în runda anterioară, atunci când a acumulat doar un singur punct în confruntarea cu Oțelul. Ploieștenii se clasează momentan pe locul patru, însă distanța față de poziția secundă este una foarte mică. Este interesant faptul că ”lupii galbeni” s-au descurcat mai bine în deplasare decât pe teren propriu, având un palmares de patru victorii și două rezultate de egalitate în meciurile jucate departe de casă. Petrolul are una dintre cele mai bune ofensive din România, înscriind în medie peste 1.5 goluri pe întâlnire.
Mustivar, Marinescu și Fanchone vor lipsi din efectivul ploiestenilor, cei trei fiind accidentați. Rămâne de văzut însă dacă Gigi Multescu îi va putea folosi pe Gerson și Teixeira, care au acuzat în ultima perioadă unele probleme de ordin medical.
Petrolul Ploiești s-a impus în precedentele patru întâlniri disputate împotriva clujenilor. ”Lupii galbeni” n-au mai fost învinși de către Universitatea de peste trei ani de zile.
Pronostic : Universitatea Cluj marchează – cotă 1,57 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!