vineri, 7 noiembrie 2014

FC Dinamo şi-a propus, prin aprobarea şi implementarea planului de reorganizare, ieşirea din starea de insolvenţă până în luna mai 2015, în sezonul 2016-2017 putând evolua în cupele europene. “Pe data de 3 decembrie este termen de procedură, dată la care judecătorul sindic se poate pronunţa asupra confirmării. Mai departe, nu avem cum să prevedem. Target-ul asumat de către club este să fie pus în discuţie în data de 3 decembrie. El este gândit astfel încât să se încheie până în luna mai, să existe şanse de UEFA pentru anul viitor. Pentru că trebuie să fie finalul lunii mai, pentru a putea aplica pentru sezonul 2016-2017″, a declarat adminstratorul judiciar Cătălin Dascăl.
Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anexat planului de reorganizare depus la Tribunalul Bucureşti un “angajament ferm” prin care se obligă să împrumute societatea cu 2.760.000 de lei pentru acoperirea deficitului şi plata unor creanţe.
Antrenorul Flavius Stoican are tot lotul la dispoziţie, cu excepţia lui Steliano Filip, care este în perioada de recuperare, după ce a suferit o fractură de piramidă nazală în meciul cu Pandurii Târgu-Jiu.
Rămaşi doar în 3 fundaşi centrali – Cordoş, Nedelcearu şi Durimel – în această parte secundă a sezonului de toamnă, “câinii roşii” încearcă să-l transfere pe Ricardo Machado de la FC Braşov.
Gheorghe Hagi (antrenor): “O deplasare grea, împotriva unui club mare, de tradiţie, unde vom încerca să ne autodepăşim, să ne ridicăm la nivelul adversarului pentru a continua momentul bun pe care îl avem. Sperăm să prelungim perioada bună prin care trecem. Adversarul a demonstrat cu Steaua că e foarte bun, cu un antrenor foarte bun, chiar dacă e tânăr. Îmi place ce muncă a făcut Stoican şi îl felicit. O victorie ar însemna mult în munca noastră de a rămâne în prima divizie”.
Fundaşul central Alin Şeroni a fost suspendat pentru 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF, după ce l-a accidentat grav pe mijlocaşul formaţiei CS Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, în optimile Cupei României. În vârstă de 22 de ani, Nicuşor Bancu a suferit o fractură gravă la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei din Bănie. Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenţii. Nicuşor Bancu, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale la piciorul stâng, a fost externat, luni, de la Spitalul Floreasca din Capitală. “S-a întâmplat, dar nu a fost nici o intenţie. Vom face recurs la decizie, e la prima abatere de acest gen a lui Şeroni. Au fost date prea multe etape de suspendare. E exagerată decizia! Alin Şeroni se simte rău, e foarte afectat. E greu să şi numeri 16 etape. Suferinţa e mare, vă daţi seama că nu îi este bine că l-a accidentat pe Bancu”, a declarat Hagi.
Va lipsi şi atacantul Cristian Gavra, care este în continuare accidentat, dar va reveni după o suspendare fundaşul centralAdrian Puţanu.
Pronostic : victorie Dinamo Bucureşti – cotă 1,62 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!