sâmbătă, 8 noiembrie 2014


Link1
Astăzi cu începere de la ora 18:00 FC Botoșani și CFR Cluj se vor întâlni într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 14 din Liga 1.
Deși a fost învinsă în runda anterioară de către CS U Craiova în deplasare, FC Botoșani se menține pe locul șapte. Trupa antrenată de către Leo Grozavu a avut evoluții excelente în actuala ediție de campionat, ajungând foarte aproape chiar de primele trei clasate. Botoșănenii sunt foarte greu de învins pe teren propriu, acolo unde au obținut patru victorii în ultimele cinci meciuri disputate. Aceștia au început joace din ce în ce mai bine din punct de vedere ofensiv, având în față câțiva jucători foarte tehnici și rapizi.
Michael Ngadeu a încasat două cartonașe galbene în duelul de la Craiova și astfel este suspendat în această rundă. Tehnicianul gazdelor n-are în rest nicio altă problemă de efectiv, fiind încrezător în faptul că echipa sa va putea pune mâna pe toate cele trei puncte puse în joc.
CFR s-a distanțat la cinci puncte în urma echipei care se clasează pe primul loc. Clujenii au fost învinși în runda anterioară de către FC Brașov pe teren propriu, însă rămân poziționați pe a doua treaptă a podiumului. Trupa antrenată de către Vasile Miriuță a evoluat destul de modest în ultimele patru runde, când a obținut o singură victorie. CFR rămâne o echipă foarte puternică în apărare, iar în deplasările efectuate în actuala ediție de campionat a încasat doar patru goluri.
Jucătorii lui CFR nu s-au pregătit la intensitate maximă în ultima perioadă, fiind foarte nemulțumiți de faptul că au foarte multe restanțe salariale. Se pare că clujenii se vor deplasa la Botoșani chiar în ziua meciului. Negruț va lipsi din cauza unei accidentări, în timp ce Ivanovski este suspendat.
CFR s-a impus în două din precedentele trei întâlniri directe. Ultimul duel care a avut loc la Botoșani s-a încheiat cu o remiză “albă”.
Pronostic : sansa dublă 1x – cotă 1,42 la bet365


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!